Het lijkt weer aan tussen Jessie en Merel, ze zijn weer een stel

Het lijkt weer aan tussen Jessie en Merel, ze zijn weer een stel

Merel en Jessie konden elkaar een tijd lang niet uitstaan en hebben zelfs een punt achter hun relatie gezet. Het lijkt er afgelopen avond op dat de twee toch niet zonder elkaar kunnen. Wanneer Gerrit allemaal tape heeft geplakt op Merel, komt Jessie haar losmaken van de tape. De twee lachen met elkaar en Jessie sluit zelfs af met een knuffel. De twee gaan lachend uit elkaar en ook de andere bewoners valt dit op. Ik ben weer om zegt Merel met een glimlach op haar gezicht tegen Franny. En geeft aan weer verliefd te zijn op Jessie. Ook Mylène en Gerrit zien dat Merel weer straalt.

Wanneer Franny en Merel vervolgens naar hun huisje lopen, ligt Jessie te wachten op Merel haar bed. Merel kan hier heel hard om lachen en stuurt hem in eerste instantie niet weg. Merel gaat Jessie op bed zitten en legt haar hand in zijn nek. Hij is zo schattig hè zegt Merel tegen Franny. Wanneer de twee wat hebben gepraat, gaat Franny weg. Wat vind je er nou allemaal van vraagt Jessie aan Merel. Beiden geven toe het een stomme situatie te vinden. Ik vind het helemaal niet leuk zo geeft Jessie toe. De twee geven elkaar hierna een knuffel en al snel volgt er een kus. De twee zoenen met elkaar in het huisje en lopen daarna als stel weer hand en hand over het Utopia 2 terrein heen. Iedereen lijkt duidelijk blij te zijn met dit grote nieuws. Wat vinden jullie ervan dat Jessie en Merel weer bij elkaar zijn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *