Adriaan confronteert Jessie, de berg stenen moet weg

Adriaan confronteert Jessie, de berg stenen moet weg

Adriaan lijkt frustraties te hebben over de stapel stenen die vorige week in Utopia 2 is geleverd. Hij uit zijn frustraties tegenover Jessie. Vind je niet dat je daaraan mee moet helpen vraagt Adriaan aan Jessie. Dingen regelen en laten opknappen door anderen, netjes hoor voegt hij eraan toe. Jessie heeft een snel antwoord klaar. Ja, topper hè? lacht hij terug. Jessie loopt vervolgens weg en heeft het erover met Gerrit, terwijl Adriaan tegen Alexandra over de confrontatie vertelt.

Wat later komt Jessie weer naar Adriaan toe. Adriaan wijst Jessie erop dat de bult met stenen weg moet. Jessie haalt de vergadering aan, er zouden vier mensen zijn geweest die zich bezig gaan houden met de stenen. Adriaan vindt dat Jessie daar ook een rol in moet nemen dit omdat hij de stenen heeft geregeld. Een liedje zingen kun je ook bedenken tijdens het stenen gaat Adriaan fel verder. Heb ik voor dit soort dingen wel eens niet uiteindelijk de verantwoordelijkheid genomen, als puntje bij paaltje komt? vraagt Jessie. Adriaan vindt dat dingen niet altijd maar op het laatste moment gedaan moet worden. De discussie gaat verder. Jessie zegt andere prioriteiten te hebben en ze komen er niet uit. Zal de berg met stenen voor de markt zijn weggehaald?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Bart at 13:45

    zijn die stenen wel veganistisch? Straks zijn er een paar spinnen geplet tussen de stenen. Ik denk dat Adriaan dan meteen een avondwake gaat organiseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *