Franny vertelt wat er vannacht tussen Gerrit en haar gebeurd is

Franny vertelt wat er vannacht tussen Gerrit en haar gebeurd is

Eerder vandaag hadden Shelley en Andrea een gesprek over Franny en Gerrit. Andrea vertelde toen dat ze aan Franny heeft gevraagd hoe het nu zit tussen haar en Gerrit, want Andrea zag Gerrit uit het huisje van Franny lopen. Nu praat Franny met Merel over dit voorval. Volgens Andrea zei Franny eerder dat er niks gebeurd is. Dit bevestigt Franny nu ook bij Merel. En geeft aan duidelijke afspraken te hebben gemaakt met Gerrit en dat ze allebei achter de afspraken staan. Wel heeft Franny Gerrit gisteren even uitgedaagd maar Gerrit heeft niet toegehapt vertelt ze. Merel is op haar beurt blij dat ze niet in dezelfde situatie zit. Zullen Franny en Gerrit hun afstand blijven houden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 29    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *