Als Jessie niet helpt met de stenen, dan stopt Adriaan er ook mee

Als Jessie niet helpt met de stenen, dan stopt Adriaan er ook mee

Adriaan heeft een beslissing gemaakt. Na de discussie van vanmorgen heeft hij besloten niet met de stenen aan de gang te gaan. Jens, ik ga je vandaag niet helpen, zegt Adriaan. Hij legt uit wat er besproken is tijdens de confrontatie met Jessie. Jens herinnert Adriaan eraan dat het een gezamenlijk probleem is en dat onderkent Adriaan. Zal Adriaan voet bij stuk houden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *