Jessie uit zijn frustraties bij Franny

Jessie uit zijn frustraties bij Franny

Franny en Jessie zijn bezig met de stenen. Franny loopt met de kruiwagen en Jessie is de grond aan het egaliseren. Wat was er nou trouwens net, met de shop?, vraagt Franny aan Jessie. Hij legt uit dat Dylan de mogelijkheid om een afspraak te maken in de agenda heeft weggehaald voor aanstaande maandag. Dylan heeft dit gedaan omdat er zondag een feestje is en hij niet voor verrassingen wil komen te staan. Jessie snapt deze actie niet. Ik kan er gewoon niet met mijn hoofd bij, legt hij uit. Je hebt een droom, maar waaruit blijkt dan ook dat het echt je droom is. Zal Dylan tot inkeer komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *