Shelley klaagt bij Gerrit over haan Dick

Shelley klaagt bij Gerrit over haan Dick

Shelley en Gerrit hebben een heftige discussie over de haan Dick. Iedereen die vlakbij hem komt pikt hij zegt Shelley. Gerrit vraagt zich af wat zij met Dick wil doen om het te voorkomen. Shelley weet het op haar beurt niet. Gerrit legt vervolgens uit dat elk dier een eigen karakter heeft, net zoals mensen. Zo is Dick anders dan Freek voegt hij eraan toe. Ik vind zelf dat Dick weg moet reageert Shelley. En denkt ook dat zij niet de enige is die dat denkt. De discussie gaat verder. Uiteindelijk komen er ook andere onderwerpen aan bod en loopt Shelley boos weg. Zullen ze een oplossing vinden voor haan Dick?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *