De bewoners uit Utopia 2 proberen de pizzaoven te verplaatsen maar dat gaat niet helemaal goed

De bewoners uit Utopia 2 proberen de pizzaoven te verplaatsen maar dat gaat niet helemaal goed

De bewoners uit Utopia 2 hebben een nieuwe pizzaoven, die verplaatst moet worden. De oven is erg zwaar en breekbaar. Alle bewoners worden bij elkaar geroepen om het ding te verplaatsen. Dit is wel goed voor de teambuilding vindt Merel. Er worden vervolgens verschillende oplossingen bedacht om de pizzaoven te verplaatsen. Jessie oppert om planken onder de oven te leggen. Het gaat even mis en Brandon bezeert zijn hand tijdens het tillen. Iedereen stopt gelijk met tillen. Jessie snapt niet waarom er niemand communiceert dat er gestopt wordt met tillen. Brandon reageert boos op Jessie. Wat is dat nou voor stom iets, mijn klauwen zaten er toch onder gaat hij verder. Ook bij Jordie gaat het wat later mis. Zijn vinger komt tussen de planken en hij houdt er mee op waarna hij boos wegloopt. Uiteindelijk is het de bewoners niet gelukt. De oven is te zwaar en samenwerking loopt niet vlekkeloos. Er moet een bedrijf komen met een heftruck, zo concluderen ze. Jessie snapt niet waarom je met heel de groep de pizzaoven niet getild krijgt. Gaat het verplaatsen veel geld kosten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *