Jessie en Gerrit bespreken wat ze precies willen met hun single

Jessie en Gerrit bespreken wat ze precies willen met hun single

Jessie en Gerrit zijn de laatste tijd druk bezig met het maken van nummers. Daarbij worden ze geholpen door twee producers en die hebben een mail gestuurd. Als Jessie en Gerrit de mail onder ogen krijgen, besluiten ze om het bericht gelijk te bespreken. In de mail vragen de producers welke kant Gerrit en Jessie op willen met hun muziek. Gerrit heeft een tijdje geleden een mail gestuurd, waarin hij uitlegt dat hij de nummers voor zijn eigen playlist wil gebruiken. Waar dit om gaat is dat de ze het gevoel hebben dat de focus verlegt is van het creëren van een playlist met eigen nummers, naar hits scoren legt Jessie uit. Hij begrijpt dat de muziek vooral leuk is voor Gerrit zijn optredens, maar Jessie is niet van plan om te stoppen met het schrijven van rapteksten op de muziek. Daar moet je een beetje een middenweg in vinden gaat Jessie verder. Daar lijkt Gerrit het mee eens te zijn. De twee besluiten om de producers terug te mailen. Hierin vertellen de twee dat ze het fantastisch zouden vinden om een hit te scoren, maar dat ze begrijpen dat dit een hoog ingezet doel is. Jessie schrijft dat het doel vooral is om muziek te maken waar ze trots op zijn. Gerrit sluit zich aan bij de woorden van zijn mede bewoner.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *