Jessie en Gerrit krijgen een eerste aanvraag voor een boeking

Jessie en Gerrit krijgen een eerste aanvraag voor een boeking

Jessie en Gerrit zitten achter de computer. De twee hebben eerder vandaag een mail gekregen van de producers die ze helpen bij hun muziek. Nadat ze op de mail van de producers hebben gereageerd, vallen de ogen van de mannen op een nieuwe e-mail. Met grote ogen lezen Gerrit en Jessie bericht door. De afzender van de e-mail schrijft dat hij artiestenmanager is en hij wil graag weten wat de kosten zijn om Jessie en Gerrit te boeken voor een feest. Oh, vet roept Gerrit enthousiast. Ook Jessie krijgt een grote glimlach op zijn gezicht. Jordie en Merel komen de twee al snel feliciteren. Gerrit leest voor dat artiestenmanager de twee bovendien graag wil helpen bij het organiseren van een presentatie. Tijdens dit evenement kunnen Gerrit en Jessie hun nieuwe muziek laten horen. Echt heel vet benadrukt Gerrit. Zullen Gerrit en Jessie binnenkort voor het eerst officieel geboekt worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *