Jordie en Jens zijn hard aan het werk om de webshop te vernieuwen

Jordie en Jens zijn hard aan het werk om de webshop te vernieuwen

Jens is verantwoordelijk voor de webshop en vandaag heeft hij samen met Jordie besloten om de webshop eens flink aan te pakken. Er staan veel producten en diensten in de webshop en na flink wat werk zijn de twee tevreden over het eindresultaat. Jens en Jordie hebben voor een nieuw thema gekozen en de pagina overzichtelijker gemaakt. Het enthousiasme van de twee maakt al snel plaats voor discussie. Mariska lijkt namelijk niet blij met de actie van haar mede bewoners. Volgens haar zouden Jens en Jordie volgende week met haar de webshop samen aanpakken. Ze is een beetje gepikeerd over de webshop zegt Jordie tegen Jens. Jens vraagt zich af waarom ze het uit zouden stellen tot volgende week. Hij vindt het raar dat Marisksa niet verhaal is komen halen, terwijl ze wist dat de twee bezig waren met het opknappen van de webshop. De twee gaan uit elkaar en Jordie besluit zijn frustratie te uiten bij Mylène. Ze lijkt het met Jordie eens te zijn. Als het resultaat goed is, dan hoeft niemand ergens over te zeuren eindigt ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *