Dylan wil geen beloningssysteem in Utopia 2, hij wil geld voor de gehele groep

Dylan wil geen beloningssysteem in Utopia 2, hij wil geld voor de gehele groep

De bewoners zijn op deze nieuwe dag druk aan het werk. Zo staan Kaylee, Dylan, Andrea en Franny in de keuken. Is Mylène druk bezig met het schilderen van de bar en is Gerrit e-mails aan het beantwoorden achter de computer. Wanneer Mylène klaar is, gaat ze ook verder achter de computer in de silo. Beneden in de silo heeft de schoonmaakploeg bijna de keuken schoon. Tijdens het schoonmaken praten de bewoners bij over het beloningssysteem van Jessie. Dylan lijkt het niet nodig te vinden, omdat hij samen met Kaylee het meeste geld binnenbrengt, aldus Dylan zelf. Bovendien geeft hij niet om verdiensten. Dit omdat hij voor de groep geld verdient. Met zo’n systeem denkt Dylan dat er te veel verschillen komen in het zakgeld van de bewoners. Als we met verdiensten gaan werken? Kaylee en ik verdienen wel lekker maar dat boeit ons niet gaat Dylan verder. Geld boeit ons niet. Wij zijn niet van dure kleding en dure make up. We houden gewoon van tatoeëren benadrukt hij. Gaat Dylan het gesprek nog aan met Jessie?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *