De promotie voor de hippie markt gaat niet helemaal goed bij Andrea en Kaylee

De promotie voor de hippie markt gaat niet helemaal goed bij Andrea en Kaylee

Aanstaande zondag organiseren de bewoners de Hippie Familiemarkt. Kaylee en Andrea denken daarom na over wat ze allemaal nog extra kunnen doen. Zo ook met hun Hippiebord. Jens gaat daarom foto’s maken van Kaylee en Andrea voor het bord. De foto’s kunnen ze dan gebruiken voor hun promotie. Wanneer de twee voor het bord staan, leunen ze tegen het bord en wijzen ze naar hun kunstwerk. Zodra Jens tevreden is met de foto’s kijken Andrea en Kaylee naar elkaar. Oh, nee Reageren ze. Er zit verf op hun beide broeken. Ik moet zo nog tatoeëren en was net omgekleed met m’n werkkleding zegt Kaylee met een lach. Ach, het is fashion zegt Jens terwijl hij met de twee vrouwelijke mede bewoners mee lacht. Zal de markt komende zondag flink worden bezocht?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *