De bewoners zijn hard aan het werk op 11 juli

De bewoners zijn hard aan het werk op 11 juli

De bewoners zitten vandaag niet stil. Zo is Franny druk met haar klanten voor haar nagelworkshop en is Kaylee aan het tatoeëren. Daar blijft het alleen niet bij, want na de lunch zijn Hiske en Shelley druk met een acteerworkshop. Buiten verven Andrea, Mylène en Kaylee ondertussen nog meer attributen van de aankomende Utopia 2 markt. Verder kunnen we niet heel veel omschrjven, uiteraard komen we snel terug met meer Utopia 2 nieuws!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *