Mylène neemt een grote stap in haar modellencarrière

Mylène neemt een grote stap in haar modellencarrière

Mylène is druk bezig met haar modellencarrière en wil hier graag een boost aan geven. Zo heeft ze er veel mailtje verzonden om ervoor te zorgen dat ze opdrachten binnen zou krijgen. Jens komt met leuk nieuws en roept mede bewoner Mylène erbij. Wanneer Mylène de mail ziet die Jens laat zien, wordt ze super blij. Een bedrijf wil haar als model hebben voor een aantal kleding sets. Mylène kan haar geluk niet op en is door het dolle heen met dit nieuws. Ook de andere bewoners zijn blij voor haar. Gaat het Mylène lukken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 33    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Ria at 19:37

    Ja de blauwe balk want je zegt weer iets van de diva ik ben blij dat ik toch en een andere maatschappij leef.Maar het is weer wel gelezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *