Jens zou willen dat alle bewoners aardig tegen Mylène zouden doen

Jens zou willen dat alle bewoners aardig tegen Mylène zouden doen

Merel, Franny en Alexandra hebben afgelopen avond samen een verrassing geregeld voor mede bewoners Mylène en Jens. De drie dames komen Mylène halen, die op dat moment in de silo zit. Mylène is stomverbaasd en ze is een beetje zenuwachtig voor wat haar te wachten staat. Wat later lopen de dames samen met Jens en Mylène richting het huisje van het stel. Merel legt uit dat ze deze week een ervaring heeft gehad met Mylène en dat Mylène niet zo lekker in haar vel zat. Daarom hebben Merel, Alexandra en Franny geregeld dat Mylène en Jens wat quality time met zijn tweeën hebben. Het huisje is versierd met kaarsen en lekkernijen. Jens lijkt er echter weinig zin in te hebben. Ik vind het superlief maar ik heb er geen behoefte aan laat Jens weten. En vertelt dat hij al blij zou zijn als alle bewoners aardig tegen Mylène zouden doen. Mylène is in ieder geval blij met de verrassing en ze omhelst haar mede bewoner.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ria at 10:13

    De gene die altijd alles maar mogen zeggen moeten eerst eens nadenken hoe ze het zelf zouden vinden om zo behandeld te worden.Ze is waarschijnlijk al vaak ge kwest geef haar de ruimte en help haar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *