Merel en Hiske willen Brandon en Franny een handje helpen om een koppel te vormen

Merel en Hiske willen Brandon en Franny een handje helpen om een koppel te vormen

Hiske en Merel hebben een gesprek over een aantal bewoners van de mini samenleving. Pasgeleden heeft Merel al een gesprek gehad met Hiske over Franny en het dansen. Merel wil Franny heel graag helpen aan een nieuwe danspartner. Ik blijf Franny en Brandon te schattig vinden samen, zegt ze. Hiske geeft direct aan dat ze het hier volledig mee eens is. Merel geeft aan dat ze van de week na heeft zitten denken, want ze zou het heel leuk vinden als de twee bewoners wat dichter bij elkaar zouden komen. Franny gaat de eerste stap niet zetten en Brandon al helemaal niet, dus kunnen we niet een plan op gaan zetten om ze te koppelen als danspartners?, vraagt de vrouwelijke bewoonster. Ze komt uiteindelijk met het idee om een dansleraar naar de mini samenleving te halen om een dansles te geven waar je samen met een partner moet dansen. Dan stellen wij alvast de koppels samen en dan zorgen we natuurlijk dat Franny en Brandon samen gaan dansen. Wat vind jij van dit idee?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *