Dylan praat met Jessie, hij wil weten hoe het zit

Dylan praat met Jessie, hij wil weten hoe het zit

Jessie heeft gister middag samen met Mariska, Hiske en Merel een plan bedacht om de bv in groepen te delen. Hierbij gaat er een deel zich inzetten voor de bv door geld te verdienen en de andere groep gaat zijn eigen doelen hier waarmaken. Het is Dylan opgevallen dat deze vier bewoners iets bespreken met elkaar en vraagt zich af wat er gaande is. Jessie komt naar Dylan toe om meer duidelijkheid te geven. Hij legt uit dat hij transparant wil zijn en het geen geheim is, maar hij eerst een goed plan wil hebben voordat hij dit voorlegt. Jessie legt het plan uit terwijl Dylan aandachtig luistert. Het lijkt erop dat Dylan dit idee wel ziet zitten. Zal Dylan meegaan in het plan van Jessie?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *