Valt Kaylee haar nieuwe kapsel in de smaak?

Valt Kaylee haar nieuwe kapsel in de smaak?

Shelley is een paar dagen geleden begonnen met het verven van Kaylee haar haren. Er zijn toen blonde plukken in gemaakt, maar vandaag is het tijd voor nog meer verandering. Wanneer Shelley klaar is, föhnt Kaylee haar haren en zit er een roze gloeit over haar haarkleur. Dit is precies zoals Kaylee dit wilde. Wat vind jij van Kaylee haar nieuwe kapsel?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *