Jessie denkt na over een verandering, komt er een beloningsstructuur?

Jessie denkt na over een verandering, komt er een beloningsstructuur?

Jessie, Mariska, Merel en Hiske denken druk na over een nieuwe structuur in Utopia 2. Vandaag hebben ze samen vergaderd en dat is de andere bewoners ook opgevallen. Jessie besluit daarom om naar Mylène toe te gaan om uitleg te geven. Er moet wat veranderen, maar wat moeten we ook met elkaar eens zijn begint Jessie. Anders heeft het geen draagvlak voegt hij eraan toe. En vertelt verder dat hij van diverse bewoners heeft gehoord dat straffen een optie is, maar dat vindt Jessie geen goed idee. Mensen moeten zich wel fijn voelen zegt hij. Het lijkt hem daarom veel meer te voelen voor een beloningssysteem. Mylène en Jessie zijn het erover eens dat een aantal niet werkende bewoners ook bijdragen aan Utopia 2, bijvoorbeeld op sociaal gebied. Jessie wil alle bewoners die iets bijdragen aan Utopia 2 een kleine beloning geven. Ik voel helemaal niets voor een splitsing benadrukt Jessie. Toch lijkt Mylène het gevoel te hebben dat die splitsing wel al gaande is. Jessie laat weten dat hij er echt voor wil waken dat er geen splitsing komt. Ik denk dat het gewoon belangrijk is dat we een stap gaan maken waarin de situatie voor iedereen leefbaar is, maar iedereen er wel een stukje extra voldoening uit haalt vervolgt hij. Mylène snapt het idee maar ze lijkt het wel lastig te vinden hoe het plan uiteindelijk uitgevoerd moet worden. Wat vinden jullie van het plan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *