Merel geeft Hiske een compliment over de bemiddeling in haar relatie met Jessie

Merel geeft Hiske een compliment over de bemiddeling in haar relatie met Jessie

Merel is met Franny, Hiske en Jordie in gesprek tijdens het schuren van blokjes hout. Het gesprek gaat al snel over de situatie tussen Jessie en Merel. Merel laat weten dat Jessie gisteren zijn excuses heeft aangeboden. Dus jullie zijn nu weer matties, of vraagt Jordie. Merel antwoordt daar positief op. Ook geeft Merel Hiske complimenten over haar bemiddeling tussen Jessie en Merel. De groep is ervan overtuigd dat veel praten met elkaar helpt en dat Jessie en Merel dat misschien meer moeten doen. Hoe zal het verdergaan tussen Merel en Jessie?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *