Merel lijkt haar zaken niet op orde te hebben, er staat onverwachts een klant in Utopia 2

Merel lijkt haar zaken niet op orde te hebben, er staat onverwachts een klant in Utopia 2

Franny en Merel zijn druk met elkaar in gesprek als ze ineens onderbroken worden. Hoi, ik ben Pamela, zegt de onverwachte gast. De gast blijkt een klant van Merel te zijn die een e-mail naar Merel heeft gestuurd maar nog geen antwoord heeft ontvangen. Ze was vrij, dus ze kwam even langs. Merel neemt de klant mee de silo in om op zoek te gaan naar een mogelijke oplossing voor het probleem van de klant. Merel heeft alleen helaas geen bikini op voorraad in de maat van de klant. Samen zoeken de vrouwen naar een oplossing. Het tweetal heeft afgesproken contact te houden. Voordat de klant het terrein verlaat, laat de klant nog een tattoo zien die ze heeft laten zetten door Jessie en Boyd. Zal Merel de bikini snel op voorraad hebben?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *