Jessie en Mariska hebben grote vraagtekens over de intenties van sommige mede bewoners

Jessie en Mariska hebben grote vraagtekens over de intenties van sommige mede bewoners

Mariska lijkt zich steeds meer te ergeren aan de mentaliteit van sommige bewoners en kan het maar niet losmaken. Ze deelt haar frustraties dan ook graag met Jessie. Als deze mensen bij mij zouden komen werken, dan zouden ze niet eens door de sollicitatieprocedure heen komen legt Mariska uit. De grote vraag voor haar is dan ook hoe ze de mentaliteit kan veranderen. Jessie lijkt zich ook te ergeren en hij snapt niet waarom sommige bewoners dingen zogenaamd over het hoofd zien. Volgens hem is hun enige motivatie om dingen te doen die andere mensen nalaten en dit dan te constateren met de groep in plaats van het probleem gelijk op te lossen. Voor Jessie en Mariska blijft het een groot vraagteken wat de intenties van sommige bewoners zijn. Zijn jullie het met de twee eens?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *