Franny en Mylène praten over de ruzie van Jordie en Gerrit, was het een miscommunicatie?

Franny en Mylène zijn druk in gesprek over wat er gisteren tussen Gerrit en Jordie gebeurde. Franny is geïnteresseerd over wat er gebeurd is en heeft daarom Gerrit ernaar gevraagd. Gerrit gebruikte de term valse nicht tegenover Jordie. Franny laat weten dat Jessie dat een uur voor het voorval dat ook tegen Jordie had gezegd en dat hij er toen om kon lachen. Dat maakt Mylène niks uit, zij zou zich niet prettig bij de term voelen. Als je niks positiefs te zeggen hebt, zeg dan lekker niks benadrukt zegt Franny over de uitspraak van Jordie. Mylène concludeert dat de grap van Jordie niet over is gekomen op Gerrit zoals bedoelt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *