Merel wil groots uitpakken met het eerste optreden van Jessie en Gerrit

Merel wil groots uitpakken met het eerste optreden van Jessie en Gerrit

Jessie en Merel zijn in gesprek. De Utopianen willen een feest organiseren op veertien september. Merel heeft Jessie en Gerrit uitgenodigd om hun eerste optreden tijdens dat feest te geven. Ze wilde het eerste optreden van Jessie en Gerrit gebruiken als ‘Unique Selling Point’. Ze ziet het verkoopargument in het water vallen, omdat Jessie en Gerrit ook aan het kijken zijn om eerder op andere plekken op te treden, zoals tijdens de Foodmarkt van komende zondag.

Merel geeft wel aan dat Jessie en Gerrit zelf moeten beslissen of ze eerder optreden of niet. Jessie heeft het idee om de videoclip release juist tijdens dit event te doen. Wanneer zal het eerste optreden van Jessie en Gerrit zijn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *