Brandon spreekt zijn medebewoners aan, hij is klaar met het geklaag achteraf

Brandon spreekt zijn medebewoners aan, hij is klaar met het geklaag achteraf

Er zijn veel bewoners in de keuken. Mariska, Andrea, Hiske, Brandon en Ikbal zijn er bezig. Ze praten over de vergadering. Waarom klagen we achteraf, als ik alleen Hiske hoor in de vergadering?, vraagt Brandon zich af. Brandon legt uit dat hij veel mensen hoort klagen over hoe er wordt vergaderd, Mariska onderkent dat probleem. Ze geeft aan er niets meer over te zeggen, omdat het volgens haar weinig zin heeft. Zelf heeft Mariska naar eigen zeggen bijvoorbeeld al voorgesteld om te vergaderen met een agenda en actiepunten. Zullen de andere bewoners dit onderwerp voortaan tijdens de vergaderingen naar voren brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *