Dylan volgt een tattoo workshop, hij hoopt hierdoor beter te worden in zijn vak

Dylan volgt een tattoo workshop, hij hoopt hierdoor beter te worden in zijn vak

Dylan krijgt vandaag een belangrijke les. Hij krijgt namelijk een tattooworkshop. Dylan staat vol spanning te wachten voor de zwarte poort als de twee instructeurs Michael en Dennis binnenkomen. De drie mannen gaan meteen naar de tattooshop, waar Dylan meteen al complimenten krijgt voor wat hij heeft opgezet. Ik ben slechter begonnen, zegt één van de gasten lachend. Daarna geeft Dylan een rondleiding door de mini samenleving en schenkt wat te drinken in. Als de tatoeëerders zichzelf hebben voorgesteld aan de andere bewoners en wat hebben gedronken gaan ze aan de slag in de tattoo shop. Zal deze workshop Dylan helpen zijn tattoo shop naar een hoger plan te tillen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *