De bewoners vergaderen over de komende evenementen

De bewoners vergaderen over de komende evenementen

Als iedereen deze ochtend wakker is en zich heeft aangekleed, verzamelen de bewoners in de silo voor de vergadering. Jessie begint met vertellen dat hij de financiën heeft bijgewerkt. Hij legt uit dat er al veel spullen zijn ingekocht voor de markt en dat er op dit moment geen inkomsten zijn. Jessie vertelt dat de bewoners op dit moment ongeveer 14.000 euro in de min staan. Met de inkomsten van de markt schat Jessie dat een groot gedeelte van dit minbedrag zal verdwijnen. Na Jessie neemt Merel het woord. Ze heeft namelijk een plan voor een groot feest in de mini samenleving. De vrouwelijk bewoonster legt uit dat ze al een aantal artiesten heeft benaderd om te komen optreden tijdens het feest. De bewoners brainstormen over de inkoop van drinken en over de inrichting van het terrein. Gerrit vindt dat er niet speciaal grote artiesten hoeven te komen. Volgens hem kunnen er ook een aantal kleine artiesten komen optreden, om zo de kosten te drukken. Daar lijken de andere bewoners het mee eens te zijn. Je moet wel kijken naar artiesten die een grote fanbase hebben, zegt Hiske daarentegen. Ik voel zelf niks voor heel veel kosten maken, reageert Jessie. Uiteindelijk lijken de bewoners te beslissen om voor een Hollandse avond met een fout uurtje te gaan met als naam Vrienden van Utopia. Nadat de bewoners het volgende evenement hebben besproken, wil Hiske het graag nog even hebben over de aankomende markt. Ze inventariseert wat er nog gedaan moet worden en wat de taakverdeling op dit moment is. Zo moeten er nog een aantal dingen opgepakt worden, maar de bewoners hebben er al heel veel zin in.

Na het bespreken van de evenementen praten de bewoners over de webshop. Gerrit vindt dat het aanbod op de webshop verminderd moet worden. Volgens hem staat er nu teveel op. We moeten wat professioneler met onze webshop omgaan, zegt hij. Daar lijken de andere bewoners het mee eens te zijn. De bewoners besluiten om persoonlijk even met elkaar te bespreken welke producten offline gehaald worden. Na een kleine vragenronde is de vergadering ten einde en gaat iedereen zijn eigen ding doen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *