Adriaan lijkt wel erg geïnteresseerd in de liefdesverhoudingen om hem heen

Adriaan lijkt wel erg geïnteresseerd in de liefdesverhoudingen om hem heen

Gerrit loopt de trap af en zingt vrolijk voor Franny I’ve had the time of my life. Hij begint met haar te dansen. Ze gaan samen buiten op de bank zitten. Even later komt Jessie naar de twee bewoners toe en vertelt dat Adriaan nieuwsgierig is naar de conclusie tussen het gesprek van hem en Merel. Gerrit zegt tegen Jessie en wat gaat Adriaan dit aan? Toont hij altijd zoveel interesse in jou? Gerrit lijkt verbaasd, Jessie lijkt het ook niet te snappen en loopt weg. Gerrit vertelt aan Franny dat hij haar knap vindt. Franny vertelt dat zij en Gerrit allebei echt braaf zijn geweest, we hebben helemaal niks gedaan, het is beter zo. Het gesprek gaat nog even dieper door en de twee bewoners worden er ongemakkelijk van.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *