Gerrit en Franny bespreken hun relatie, het lijkt erop dat ze willen dat het weer goed komt

Gerrit en Franny bespreken hun relatie, het lijkt erop dat ze willen dat het weer goed komt

Gerrit en Franny zitten afgelopen avond samen op het vredesbankje om hun relatie met elkaar te bespreken. Ik durf het niet. Ik wil niet afgewezen worden begint Gerrit het gesprek. Ik zal eerlijk tegen je zijn zegt Franny. Ik wil dat Jens gaat bemiddelen reageert Gerrit. Nee, Hiske antwoordt Franny op haar beurt. Ze heeft namelijk net ook geholpen bij de relatie van Jessie en Merel. Dit heeft positief uitgepakt, alleen ziet Hiske het niet zitten om dit ook te doen voor Gerrit en Franny. Dit kunnen jullie zelf wel benadrukt Hiske. Uiteindelijk besluiten Gerrit en Franny om naar een huisje te gaan en samen op bed te liggen. Tijdens het knuffelen gaan ze verder praten. Hoe gaat dit aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 36    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *