Floor heeft haar ontgroening ondergaan

Floor heeft haar ontgroening ondergaan

Madilia is al de hele tijd bezig geweest met het blotevoetenpad voor Floor haar ontgroening. Als ze het eindelijk af heeft, roept ze de groep bij elkaar. Je wil een blotevoetenpad in Utopia en wij zijn benieuwd hoe graag je dit wil zegt Bas als hint. De bewoners lopen met z’n allen naar buiten. Zeep, houtsnippers, dennenappels, spijkers, brandnetels en koeienpoep liggen in een paadje, die speciaal voor Floor is neergelegd. Floor twijfelt duidelijk en jammerend laat ze weten dat de brandnetels wel erg pijn gaan doen. Gelukkig heeft Bas hier een oplossing voor, stierenurine. Dit zal de pijn snel weer blussen. Daarna is het tijd voor Floor om te beginnen aan haar ontgroening. Vooral de brandnetels lijken haar pijn te doen, maar alsnog legt de nieuweling de route snel af. Als afsluiting gaat ze in de bak met stierenurine staan, terwijl de rest haar luid toejuichen. Als support besluiten Romy en Billy ook over het blotevoetenpad te gaan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 1.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *