Jessie en Billy willen de groep motiveren

Jessie en Billy willen de groep motiveren

Jessie en Billy hebben de groep laatst aangesproken op de manier van werken en de inzet voor persoonlijke en gezamenlijke doelen. Ze vinden dat dit stukken beter kan en dat de huidige groep aan het verzwakken is. Om hen te motiveren beloofden ze een geldbedrag voor de persoon met het beste persoonlijke doel. Nadat iedereen hiervoor een pitch had gegeven bleek het geldbedrag 0 euro te zijn. Door deze actie zijn de doelen wel bepaald en Jessie en Billy willen dat de groep hiermee verder gaat. Morgen hebben we centraal begint Billy het gesprek terwijl ze samen met Jessie op het dakterras van het penthouse zit. Tijdens het centraal wil Billy de eerdergenoemde doelen nogmaals herhalen om zo de groep te blijven motiveren. Jessie is het hiermee eens maar hij heeft wel een duidelijke boodschap. Ik denkt dat het heel belangrijk is dat we de bewoners niet het gevoel geven dat wij het met z’n tweeën bepalen maar dat we ze het gevoel geven dat we dezelfde visie delen merkt Jessie op. Hij wil niet dat de groep hen als een tweetal ziet dat zichzelf boven de rest plaatst. We moeten ze het vertrouwen geven dat het allemaal goed gaat komen, en dat komt het ook sluit hij het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 1.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. maria at 18:53

    tuurlijk weer zo een streek samen.net of je het voor de groep met de vraagtekens erachter.
    vast geld op jessie en billie niet genoeg voor de neus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *