Madilia, Chipp en Bas bedenken een ontgroening voor Floor

Madilia, Chipp en Bas bedenken een ontgroening voor Floor

Floor mag blijven in Utopia. En nu moet ze natuurlijk wel eerst een ontgroening doorstaan. Dit keer is het Madilia’s taak om te verzinnen wat voor test Floor moet doorstaan. Ze zet de vaart erin en begint meteen met het bedenken van een passende ontgroening voor haar. Ze schakelt de hulp van Chipp en Bas in en met zijn drieën proberen ze iets origineels te bedenken. Uiteindelijk komt Bas met een goed idee. Aangezien Floor graag een blotevoetenpad wil aan leggen, moet ze als ontgroening over een pijnlijk blotenvoetenpad lopen. Een pad vol houtsnippers, spijkers en kiezels. Madilia besluit om over het terrein te lopen en alvast dingen te verzamelen. Morgen zal de ontgroening plaatsvinden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 1.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *