Potentiële bewoner Larissa moet Utopia verlaten

Potentiële bewoner Larissa moet Utopia verlaten

Tijd om te stemmen. Wie van de potentiële bewoners wordt Utopiaan? De groep komt bij elkaar om dat te bepalen.

Billy neemt het woord en vraagt Larissa en Floor om naar buiten te gaan. Dan is het tijd voor de groep om te gaan stemmen. Madilia stemt als eerste. Ze stemt voor Floor. Dit omdat ze rustig is en beter bij de groep past. Daarnaast heeft ze interessante ideeën. Jacco en Chipp kiezen ook voor Floor, om dezelfde redenen. Kevin stemt voor Larissa. Hij is deze vier dagen steeds gewisseld van keuze. Ik kan sinds dag één al goed overweg met Larissa en ik voel een positieve vibe rondom haar legt hij uit. Ook Romy is gewisseld van keuze, eerst wilde ik op Larissa stemmen, maar toch kies ik voor Floor. Zij zou voor de juiste balans zorgen in de groep. Ik vind ze allebei een aanvulling voor Utopia begint Karin. Toch ga ik voor Larissa. René is van beiden gecharmeerd, ook hij kiest voor Larissa. Hoewel Jeroen leuke muzikale sessies met Larissa heeft gehad, kiest hij ook voor Floor. Deminen Fay sluiten  zich bij deze keuze aan. Het feit dat ze geen groepsmens is maar het wel wil proberen noemt Fay als reden. Mijn verstand zegt Floor, maar mijn gevoel zegt Larissa begint Beau. Toch kies voor mijn verstand en dus voor Floor. Bas, Cemal, Jessie en Billy stemmen ook voor Floor. Ik ben blij dat we met de groep de juiste keuze maken sluit Jessie de stemming af.

Uiteindelijk zijn er dus twaalf stemmen voor Floor en drie stemmen voor Larissa. Een duidelijke uitslag en de groep roept de twee potentiële bewoners weer naar binnen. Billy laat aan de dames weten dat ze allebei goed in Utopia passen. Toch is de groep tot een besluit gekomen. De keuze is gevallen op Floor, jij mag blijven voegt ze eraan toe. Billy drukt vervolgens Larissa op het hart dat ze het goed heeft gedaan en ze haar namens de groep wil bedanken. De bewoners sluiten de stemming af met een applaus voor Larissa. Haar Utopia avontuur zit erop.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 70    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *