Larissa en Floor zouden Jeroen het liefst wegsturen

Larissa en Floor zouden Jeroen het liefst wegsturen

Het is een spannende dag voor potentiële bewoners Larissa en Floor. De twee zonderen zich samen af om erover te praren. Samen nemen ze plaats in het zonnetje en Larissa is toch wel benieuwd hoe haar Floor zich voelt. Zelf moet Larissa toegeven dat de zenuwen van de aankomst heftiger waren dan de zenuwen van deze ochtend. Floor is het er helemaal mee eens. Wat denk jij dat ze gaan doen vraagt Floor dan. Ze hebben beide geen idee hoe de stemming zal verlopen. Ze verwachten een spannende stemming met stemmen aan beide kanten. Maar wie er als winnaar zal zijn durven ze niet te zeggen. De twee besluiten om zich niet al te druk te maken en wachten het maar af op de schommelstoel in het zonnetje. Rustig eten ze hun ontbijt verder op. Kevin loopt langs en dit zet de nieuwelingen ook aan het denken over de beslissing die ze te wachten staat als ze mogen blijven. Het is een mooi mens begint Larissa. Ik zou het wel heel jammer vinden om hem naar huis te zien gaan als ik mag blijven voegt Floor eraan toe. Larissa is het ermee eens. De twee vinden allebei dat Jeroen eerder een type is die ze naar huis zouden sturen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 60    Gemiddelde: 1.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Anna at 13:20

    Maar Kevin kan toch ook zelf uit Utopia .hij is niet de enige die zelf besluit weg te gaan .dus Kevin niet eerlijk spel van jou want nogmaals jij had een keus .dan had er een andere nog op de bank gezeten .

  2. maria at 12:16

    dames verstand ef op nul he kevin wil graag naar huis ,het is niet aan jullie dat hij moet blijven ef nadenken dus neem iemand zijn wens in harte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *