Jessie wil geld verdienen met knuffelen

Jessie wil geld verdienen met knuffelen

Jessie heeft weer een nieuwe manier bedacht om geld te verdienen. Dit keer is hij geïnspireerd geraakt door een gesprek met Beau. Hij wil niet nog meer kleren uitbrengen en dat bracht de twee al heel snel op het idee van een knuffel. Het lijkt Jessie wel een leuk idee om zichzelf helemaal na te maken in knuffelvorm. Ben je zo aaibaar dan grapt Kevin als hij dit idee hoort. Toch vindt hij dit een grappig product. Als Jessie het wat later aan Bas en Romy laat weten reageren zij ook enthousiast. Dan besluit hij het aan Billy voor te leggen. Maar zij vindt het totaal geen goed idee. Volgens haar kan Jessie hier niet genoeg mee verdienen en zijn de kosten te hoog. Al snel raken de twee geïrriteerd en loopt Billy weer weg van het gesprek. Ik word hier zo moe van zucht Jessie. Toch lijkt hij niets van de kritiek aan te trekken en gaat hij rustig verder met het versturen van mails naar fabrikanten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 40    Gemiddelde: 1.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *