Wie gaat er vandaag weg? Floor of Larissa?

Wie gaat er vandaag weg? Floor of Larissa?

Één van potentiële bewoners moet vandaag Utopia verlaten. De bewoners mogen stemmen welke zich vanaf vandaag vaste bewoner van Utopia wordt. De stemmingen zijn het gesprek van de dag voor de bewoners die ontwaken. Bas en Beau zijn er als eerste bij op deze zondagmorgen.

Op wie ga jij vandaag vraagt Beau nieuwsgierig. Bas antwoordt dat zijn stem vandaag voor Floor is en dat hij dat gevoel eigenlijk al heeft sinds de eerste dag dat de potentiële bewoners er waren. Ze is volgens Bas stabieler en meer volwassen dan haar concurrent Larissa. Beau laat weten grote twijfels te hebben maar dat ook zij denkt op Floor te stemmen vandaag. Ik heb wel een prettiger gevoel bij Larissa geeft ze toe. Ik heb het idee dat ik met Larissa beter kan praten en dat ze makkelijker is in de omgang. Maar wanneer Bas aangeeft dat het voor Floor een mooier avontuur zal zijn en er meer van haar geleerd kan worden ziet Beau dit ook wel als de doorslag om op Floor te stemmen. In de middag wordt er gestemd, we komen er dus zeker op terug. Hou de site dus in de gaten!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 1.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *