Gaan een aantal bewoners op tripple date?

Gaan een aantal bewoners op tripple date?

Door persoonlijke omstandigheden hebben we bepaalde gebeurtenissen die gisteren in Utopia gebeurde niet kunnen omschrijven. Zo hadden Fay, Demi en Romy.

Nu Fay en Chipp steeds meer naar elkaar toegroeien, hebben Fay en Romy afgelopen avond besloten om een dubbeldate te organiseren met hun mannen. Als Demi dat hoort moet ze toegeven dat ze het jammer vindt dat zij niet mee kan doen. Daarom besluit Romy dat Demi gewoon ook een date moet regelen. Ik ga pas daten, als jij ook een date hebt benadrukt ze haar. Ze besluiten dat Bas mee moet als date voor Demi. Wat later vinden de drie vriendinnen al hun potentiële dates in de keuken en doen ze hun voorstel. Cemal, Chipp en Bas lijken niet erg enthousiast maar uiteindelijk stemmen ze toe. Over een week zal de triple date plaatsvinden, dus ze hebben nog zeven dagen om na te denken wat gaan doen op hun date.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 1.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *