Fay stapt op Jessie af om over zijn gedrag te praten

Fay stapt op Jessie af om over zijn gedrag te praten

Door persoonlijke omstandigheden hebben we bepaalde gebeurtenissen die gisteren in Utopia gebeurde niet kunnen omschrijven. Fay besluit nadat Jessie haar wegstuurde omdat hij niet met haar wilde praten toch het gesprek met hem aan te gaan.

Fay vindt het vervelend dat Jessie haar als stront behandeld als hij chagrijnig is zo laat ze hem weten. Jessie besluit gelijk een einde aan het gesprek te maken en biedt zijn excuses aan. Maar voor Fay is dit niet genoeg, ze wil weten waarom hij zo tegen haar heeft gedaan. Hoewel Fay haar best doet om serieus te zijn, lijkt Jessie ineens in een grappige bui te zijn. Niet zo intimiderend. Romy was ook al zo intimiderend vandaag. Jullie vrouwen intimideren me heel erg vervolgd hij lachend. Al snel krijgt Jessie Fay weer aan het lachen en het lijkt erop dat alles weer goed zit. Ik wil dat we normaal met elkaar omgaan benadrukt ze op het einde van het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 4.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *