Fay is helemaal klaar met het gedrag van Jessie

Fay is helemaal klaar met het gedrag van Jessie

Door persoonlijke omstandigheden hebben we bepaalde gebeurtenissen die gisteren in Utopia gebeurde niet kunnen omschrijven. We halen het nu gewoon even in! Zo is Fay helemaal klaar met de houding van mede bewoner Jessie.

Nadat Romy en Jessie het hebben goedgemaakt, zitten de twee op de bank te kletsen. Het duurt niet lang voordat Fay besluit om zich bij het gesprek te voegen. Maar daar heeft Jessie helemaal geen zin in. En laat aan Fay weten dat hij eigenlijk niet wil dat ze erbij komt zitten. Maar daar trekt Fay zich dan weer niets van aan. Daarom besluit Jessie om zelf maar van het gesprek weg te lopen. Ik heb even niet zoveel zin in Fay vandaag laat hij nog even weten. Romy en Fay blijven dus achter en Fay uit haar frustratie. Hij heeft echt een beurt nodig of zo zegt ze verontwaardigd. Romy legt uit dat Jessie niet lekker in zijn vel zit en daarom chagrijnig doet tegen de mensen die dichtbij hem staan. Toch begrijpt haar Fay er weinig van, ze is niet gediend van dit gedrag.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 40    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *