Romy wil geen gezeik meer met Jessie

Romy wil geen gezeik meer met Jessie

Door persoonlijke omstandigheden hebben we bepaalde gebeurtenissen die gisteren in Utopia gebeurde niet kunnen omschrijven. We halen het nu gewoon even in! Jessie en Romy hadden ruzie waar we zojuist over schreven. Maar uiteindelijk hebben de twee het weer goedgemaakt. Buiten besluit Romy wat later om haar excuses aan te bieden. En legt Jessie uit dat ze af en toe moeite heeft met de toon die hij aanslaat. Ze begrijpt dat hij het goed bedoelde, maar vindt het niet fijn dat Jessie zo tegen haar praat. Ik heb geen zin om gezeik met je te hebben, dat vind ik verschrikkelijk legt ze verder uit. Jessie kan zich hier helemaal in vinden, en vindt het ook niet fijn om ruzie te hebben met haar. Hij aanvaard dan ook Romy’s excuses en de twee kunnen weer samen lachen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 40    Gemiddelde: 1.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *