Jessie en Romy hadden onenigheid over een bestelling

Jessie en Romy hadden onenigheid over een bestelling

Door persoonlijke omstandigheden hebben we gisteren niet alle gebeurtenissen over Utopia vast kunnen leggen. Zo was er ruzie in de mini samenleving.

Romy en Jessie hadden namelijk onenigheid over een  bestelling. Als Romy haar shirtje verstuurd moet worden, die voor Jessie op een totaal onlogische plek legt, spreekt hij haar daar op aan. Hij maakt zich zorgen dat het mis zal gaan met de bestelling, en wil Romy daarop wijzen. Elke keer dat het mis gaat, ben ik me zorgen aan het maken gaat Jessie verder. Romy is op haar beurt niet gediend van zijn kritiek maar ook dat wuift Jessie weg. Je staat alleen open voor mijn kritiek als het je uitkomt roept hij boos. Romy schiet ook in de verdediging. Waar maak je je zo druk om? Dat is nergens voor nodig vervolgd ze. Maar dat is Jessie niet met haar eens. Het is volgens hem vaker misgegaan met bestellingen, en hij maakt zich volgens hem wel degelijk terecht zorgen. Ik probeer je alleen advies te geven Romy benadrukt hij. De discussie zet zich voort en de toon wordt steeds feller. Romy vraagt zich af waar de woede van Jessie vandaan komt. Ze evalueert het gesprek en vat kort samen wat er is gebeurd. Dit schiet bij Jessie dan weer in het verkeerde keelgat. Ik heb goudvissen gezien die beter begrijpen hoe de wereld in elkaar steekt. Romy, je bent nog te dom om je reet af te vegen voegt hij eraan toe. Daarna loopt hij weg en Romy zwaait hem uit. De twee zoeken hun eigen groepjes op om hun verhaal kwijt te kunnen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 40    Gemiddelde: 1.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *