Bewoners uit Utopia doen een sportieve gezamenlijke groepsactiviteit

Bewoners uit Utopia doen een sportieve gezamenlijke groepsactiviteit

Het is tijd voor een sportieve activiteit in Utopia. De bewoners krijgen namelijk een workshop “Archery tag”, een soort pijl en boog spel met zachte pijlpunten. De groep wordt in twee teams verdeeld, onder leiding van potentiële bewoners Floor en Larissa. Nadat iedereen sportieve kleding heeft aangetrokken is het tijd om te beginnen. Het Utopia terrein is omgetoverd in een groot speelveld, waar de twee teams enthousiast tegen elkaar strijden. Gewapend met pijl en boog en de nodige bescherming  gaan de bewoners er vol voor. Het beloofd ern leuke gezellige dag te worden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 40    Gemiddelde: 1.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. yasmine at 22:30

    Larisa schijnbaar op zoek naar beroemd worden. Van het ene programma naar het ander. Sommige mensen willen alleen maar aandacht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *