Romy weet zeker dat Chipp verliefd is

Romy weet zeker dat Chipp verliefd is

Romy heeft deze morgen Chipp weer zien liggen in het bed van de tweeling en vertelt dit vol enthousiasme aan Kevin en Billy. Volgens mij is hij een beetje verliefd roept ze blij. Kevin en Billy denken er hetzelfde over. Volgens hen is het opvallend dat Chipp vaak te vinden is bij de Demi eb Fay, en lijkt dit inderdaad op verliefdheid. Als Romy Chipp vervolgens tegenkomt aan de ontbijttafel, vraagt ze hem naar zijn logeerpartijtje. Chipp laat weten dat hij gewoon op de vide heeft geslapen en heeft de tweeling vanochtend alleen wakker gemaakt. Ik ben tussen ze in gaan liggen en is toen kort weer in slaap gevallen legt hij uit. Hierdoor leek het voor Romy alsof hij daar de hele nacht gelegen had. Ooh, ik dacht dat je daar had geslapen reageert  Romy verbaasd. Maar Chipp heeft netjes in zijn eigen bed gelegen en moet Romy dus helaas teleurstellen. Zou Chipp toch verliefd zijn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 60    Gemiddelde: 1.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *