Jessie en Kevin vinden Floor het beste voor Utopia

Jessie en Kevin vinden Floor het beste voor Utopia

Potentiële bewoners Floor en Larissa hebben inmiddels een aantal dagen doorgebracht in Utopia, en morgen is het aan de groep om te beslissen wie van de twee mag blijven. Ook deze morgen is dit onderwerp veel besproken. Als Kevin en Jessie bij de computers zitten, hebben zij het ook over de twee.

Jessie wil dat Floor blijft en vraagt Kevin om zijn mening. Kevin zegt dat hij persoonlijk een betere klik heeft met Larissa maar dat hij gisteren van mening is veranderd. Floor gaat volgens hem niet echt met producten bezig zijn in Utopia en dat is een positief punt. Bewoners die producten maken en verkopen zijn er immers al genoeg. Hij vindt de potentiële bewoner Floor heel relaxed en denkt dat zij goed is voor Utopia. Daar kan Jessie zich in vinden. Als we Utopia naar een hoger level willen tillen hebben we meer aan Floor benadrukt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Maik at 16:26

  Juist Billy eruit en Jesse dat brengt Utopia zeker meer kijkers.
  Dus de mol verander je fomat nou eindelijk is.
  Waarin er iedere keer nieuwe mensen komen geen 2 maar 4 en dan steeds 2 eruit.
  Dan blijft het spannend en eerlijk.
  En je krijgt veel meer kijkers gegarandeerd.

 2. Harry at 12:24

  Het beste voor utopia is, dat Fleur en larissa alebei blijven. Fleur is een vrouw met verstand van zaken, en Larissa is een vrouw met ballen die de groep kan leiden. Dus jessie en billy er uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *