Fay en Jessie hadden onenigheid over het computer gebruik

Fay en Jessie hadden onenigheid over het computer gebruik

Afgelopen avond was er weer het een en het ander te doen over het computer gebruik in Utopia. Er zijn al meerdere aanvaringen over geweest. En afgelopen avond kwam Fay erachter hoe vervelend het is.

Fay staat te wachten bij de computers dit omdat haar naam op het rooster staat. Al meer dan drie kwartier had ze aanspraak gemaakt op een computer maar Jessie is nog druk bezig. Ik laat je er zo op meisje zucht hij. Fay wordt met de minuut wat meer geïrriteerd. Ze heeft net als Demi eerder al kritiek gehad omdat zij te lang en niet op de juiste momenten gebruik maken van de computer. Dat andere bewoners nu ook de regels aan hun laars lappen, vindt ze dan ook niet eerlijk. Moet ik nu ook een heisa hiervan maken vraagt ze daarom aan Jessie. Hij kan dit op zijn beurt alleen maar toejuichen. In zijn ogen doet hij namelijk niets verkeerd.  Demi komt terug van het verzorgen van de koeien en vraagt hoever haar Fay is. Fay antwoordt dat ze nog niets heeft kunnen doen. Verbaasd vraagt Demi waarom. Laat maar. Ik ga al niet meer zucht Fay. Demi wil weten wat Jessie dan voor belangrijks aan het doen is. Gewoon een mailtje aan het sturen antwoordt Fay.Jessie draait zich om en stopt met zijn werkzaamheden. Als je zegt dat je niet meer wil, moet je ook niet om de paar seconden gaan zeiken voegt hij eraan toe. Hij vindt dat ze op zijn minst kan aangeven wat ze voelt. Het ene moment zeg je maak af waar je mee bezig bent en tegen Demi hang je een heel ander verhaal op voegt hij eraan toe. Fay geeft vervolgens toe dat ze aangaf dat hij mocht afmaken waar hij mee bezig was, maar benadrukt dat hij na het bestellen van eten nu ook nog andere dingen aan het doen is. Ik had al 50 minuten bezig kunnen zijn met het monteren van mijn vlog. De tweeling en Jessie spreken elkaar dan niet en als Jessie uiteindelijk klaar is zegt hij op sarcastische toon bedankt Fay. Graag gedaan Jessie. Blij om zaken te doen vult Fay nog sarcastischer aan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 60    Gemiddelde: 1.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Druif at 10:30

    Laten ze maar eens leven met een tijdklok met vingerprint erop. Hebben ze ook geen gezeik meer daarover . Kijkers ergeren zich ook minder over dit programma . Er zijn vast nog veel meer oplossingen voor alle ergernissen in de ideale samenleving.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *