Romy en Cemal maken ruzie om de caravan

Romy en Cemal maken ruzie om de caravan

Een paar maanden geleden zijn Romy en Cemal uit elkaar gegaan en heeft Romy geroepen dat Cemal de caravan mocht hebben. Inmiddels zijn de twee weer samen en slapen ze ook weer samen in de caravan. Maar van wie is de caravan nou eigenlijk?

Je hebt de caravan vorige keer aan mij gegeven. Dus alleen wat spulletjes die erin liggen zijn van jou merkt Cemal op. Romy is het hier niet mee eens. Volgens haar heeft ze de caravan nooit aan Cemal gegeven en is hij van hen beiden. Vervolgens ontstaat er een discussie waarin zowel Cemal als Romy voet bij stuk houdt. Tussendoor wordt er gelachen maar de lading van het gesprek is serieus. Zo gaan we niet trouwen hoor Cemal zegt Romy uiteindelijk. En voegt eraan toe dat als hij niet toegeeft dat de caravan ook van haar is ze hem helemaal onderkliedert. Cemal trekt zich hier niks van aan en laat haar weten dat hij de caravan zal pimpen en zijn naam er groot op komt te staan. En mijn naam dan vraagt Romy. Die kan ergens klein in een hoekje reageert hij. Daarnaast waarschuwt Cemal Romy dat als zij de caravan zomaar onderkliedert hij al haar spullen eruit gooit.De twee komen er samen niet uit maar kunnen de discussie gelukkig lachend afsluiten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 60    Gemiddelde: 1.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *