Welke genomineerde stuurt Floor naar huis?

Welke genomineerde stuurt Floor naar huis?

Vandaag heeft de groep besloten dat Floor mag blijven en zich een vaste bewoner van Utopia mag noemen. Morgen is het aan Floor om te kiezen wie van de genomineerden naar huis moet. Wordt het Kevin, Jeroen of Chipp?

Eerder vandaag sprak Floor al met Jeroen en nu is de beurt aan Chipp. Als de twee zich hebben afgezonderd vraagt Floor wat hij ervan vindt dat hij op de bank zit. Chipp antwoordt dat hij het niet zag aankomen dat hij bij zijn eerste nominaties op de bank zal eindigen. Het is gewoon k*t voegt hij eraan toe. Maar benadrukt wel dat hij absoluut nog niet klaar is in Utopia. Vervolgens is Floor benieuwd naar wat Chipp al heeft gedaan in Utopia en wat hij nog wil doen. Chipp vertelt enthousiast over zijn plannen en geeft antwoord op de vraag hoe hij zich zou voelen als hij morgen naar huis wordt gestuurd. Ik heb geen afscheid genomen van deze plek zegt hij. Het zou voor mij dan ook niet goed voelen om Utopia te verlaten. Floor zal naar verwachting ook nog met de andere genomineerden praten waar we uiteraard op terug komen. Hou de site dus in de gaten…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 60    Gemiddelde: 1.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *