Fay gaat haar joker inzetten als genomineerde Chipp Utopia moet verlaten

Fay gaat haar joker inzetten als genomineerde Chipp Utopia moet verlaten

Chipp is naast Kevin en Jeroen één van de genomineerden. Eerder liet hij al weten niet echt angst te hebben voor een eventueel vertrek uit Utopia maar afgelopen avond leek daar toch wat verandering in te komen. En die angst is gekomen na het gesprek met Floor. Want ook hij kan zomaar naar huis worden gestuurd. Tegen iedereen die het wil horen vertelt Chipp dat hij het erg vervelend zou vinden als hij weggestuurd wordt. Denk jij dat ik naar huis moet vraagt hij aan Jacco. Jacco antwoordt dat hij het niet weet. Ook Kevin antwoordt hetzelfde op deze vraag. Maar benadrukt wel dat hij het onterecht zou vinden als Chipp naar huis moet. Tussen de gesprekken door zit Chipp op de bank voor zich uit te staren. Misschien moet ik mijn spullen maar gaan pakken grapt hij tegen Fay. Fay wil hier echter niks van weten. Je gaat niet weg, en anders zet ik mijn joker in verzekert ze. Wie moet er volgens jou Utopia verlaten? Vandaag zullen we erachter komen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 1.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Peter at 10:03

    Floor lijkt me iemand die anders durft te zijn en te doen, kiest zeker niet voor de makkelijkste weg. Ik denk daarom daar ze Jeroen naar huis stuurt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *