Gio wil verder studeren

Gio wil verder studeren

Gio heeft besloten om te kijken of hij zijn studie weer op zou kunnen pakken. Hij wil een mailtje gaan sturen naar school en Nicoline helpt hem een handje.

Nicoline leest gedeeltes van de mail voor die verzonden zal worden naar school, die in onderstaand filmpje helemaal terug te zien is.

“naar aanleiding  van mijn telefoongesprek schrijf ik u deze mail. Ik heb een vraag omtrent het behalen van mijn propedeuse. Ik ben Giorgio Verweij, student sport marketing. Sinds december 2012 studeer ik aan de HVA. Vorig jaar december ben ik echter tijdelijk van school gegaan aangezien ik de mogelijkheid kreeg om mee te doen aan Utopia. Daardoor heb ik mijn propedeuse niet kunnen behalen. Het programma zou in eerste instantie tot 31 december duren en daarna wilde ik verder gaan met studeren. We hebben echter  te horen gekregen dat het experiment doorgaat in het volgende jaar. Ik heb dus de kans om te blijven, die kans zou ik graag aannemen mits mijn studie daarmee niet in gevaar komt.”

Daarna wordt er nog een stukje voorgelezen over hoe belangrijk Gio het vindt om zijn propedeuse te halen en hoe leuk hij de opleiding vindt. Gio wil graag de mogelijkheden weten of het mogelijk is om zijn studie op afstand te kunnen doen. Ook verwijst Gio op de administratieve kant die hij 10 maanden vervult heeft binnen Utopia BV. Zou het Gio het lukken om alsnog zijn propedeuse te behalen? Het lijkt er dus op dat de student graag in Utopia 2015 ook bewoner wil zijn…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *