Is Mark homo?

Is Mark homo?

Mark en zijn mogelijke gedachten om naar huis te gaan wordt veel besproken door de bewoners. Vanessa huilt bijvoorbeeld, zou ze dan toch meer gevoelens hebben? Ook gaat de roddel door de loods dat Mark gevoelens voor mannen zou hebben en dus homo zou zijn…

Een aantal dames zitten te kletsen op bed Colinda zegt tegen Laura en Charlotte, je ziet ook dat bepaalde mensen met hun ziel onder hun armen gaan lopen. En je merkt dat het einde in zicht komt antwoordt Charlotte. Dat merk je bij iedereen wel zegt Colinda. Laura vindt dat wel jammer, hoe het gaat dat is niet leuk. Elke keer als ik wat vraag of wat zeg krijg ik een sarcastische opmerking. Dan denk ik waarom doe je dan zo (doelend op Mark). Colinda vraagt of het gedrag wat Mark vertoond tegenover Laura niet bekend voor haar is. Laura knikt en zegt dat ook gehad te hebben, mijn ouders waren toen op bezoek geweest maar dat is nu wel klaar. Bedoel jij niet iets anders vraagt Charlotte aan Colinda. Colinda antwoordt ja en Charlotte zegt dan snap ik het wel. Ik kan het ook verkeerd zien gaat Colinda verder. En Laura zegt dat ze dat al vanaf het begin gedacht heeft. Als er eentje dat gaat voelen dan ben ik dat. Colinda zegt dus als het dan te dichtbij komt dan ga je dit doen. Laura zegt te weten hoe het zit maar zal dat niet hardop zeggen. Maar ik weet het eigenlijk wel zeker. Maar als er eentje daarmee om kan gaan dan ben ik het. Je moet een knop omzetten en praten anders zak je door de mand hier. Colinda zegt af en toe wel eens toenadering te zoeken maar dat lukt niet. Ik heb ook gevraagd of het iets persoonlijks zou zijn, maar hij zegt er niets over. Het enige wat je kunt doen is hem ruimte geven aldus Laura, dat geef ik hem ook maar tot een bepaald punt. Ik ben er niet van gediend om continu zo behandeld te worden. Colinda oppert op de bedden van Vanessa en Mark van elkaar te halen, ze hebben toch niets. Ze liggen in elkaars energie. Charlotte zegt dat ze het gevraagd heeft maar vinden het allebei goed. Dat moeten ze zelf maar zeggen als ze dat willen. Dat is ook zo geeft Colinda toe. Volgens Laura gaat dit er nooit uit komen, in ieder geval niet hier. Charlotte vindt dat maar een beetje suf, waarom niet? Colinda zegt het allemaal niets uit te maken, als ze maar gelukkig zijn. Laura weet het eigenlijk 1000% zeker en Charlotte zegt dat altijd al gezegd te hebben. Ze had een keer ruzie en toen zei ik dat tegen Mark en heel zijn gezicht vertrok.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *